Επικαιρότητα

Κορωνοϊός-Ελλάδα: 3.442 κρούσματα, 25 θάνατοι, 282 διασωληνωμένοι

Αυτά είναι τα νεότερα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι 3.442 .

Ο αριθμός των θανάτων ανήλθε σε 25.

Ο αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε τους 282.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.442, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 547.186 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. 1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 130 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.492 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. To ???? για την επικράτεια βάσει των κρουσμάτων εκτιμάται σε 1.09 (95% ΔΕ: 0.89 - 1.36)

Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Κορωνοϊός: 3.442 κρούσματα, 25 θάνατοι, 282 διασωληνωμένοι

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 25, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 13.278 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Κορωνοϊός: 3.442 κρούσματα, 25 θάνατοι, 282 διασωληνωμένοι

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x