Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Εισβολή αρνητή γονέα σε σχολείο στη Θέρμη - Απειλές σε γιατρό στο Λαϊκό

Στο Λαϊκό νοσοκομείο, η κόρη του ασθενή απειλούσε τη γιατρό με μήνυση και έλεγε ότι θα «θεράπευε» μόνη της τον πατέρα της με ... αλόη.

Φασαρίες έξω από σχολεία αλλά ακόμη και απειλές κατά γιατρών, προκαλούν αρνητές του κορωνοϊού. Παρότι τα περιστατικά είναι μεμονωμένα δημιουργούν αναστάτωση στις κοινωνίες και σε αρκετές περιπτώσεις καλείται να παρέμβει και η αστυνομία.

Τελευταίο περιστατικό, η εισβολή αρνητή πατέρα το πρωί της Τρίτης (21/09) στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την απαραίτητη σχολική κάρτα για το παιδί του που φοιτά στο εν λόγω σχολείο.

Πληροφορίες του GR TIMES αναφέρουν ότι, εισέβαλε στην κυριολεξία στο σχολείο, φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ.

Εναντίον του πατέρα κατέθεσε μήνυση η διευθύντρια του σχολείου. Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Θέρμης και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Ένταση και σε δύο σχολεία στην Ηλεία - Μήνηση κατά εκπαιδευτικού

Αναστάτωση επικράτησε τη Δευτέρα (20/09) σε δύο σχολεία της Ηλείας, ένα νηπιαγωγείο στον Πύργο και ένα δημοτικό, όταν οι γονείς μαθητών επέμειναν να μπουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς μάσκα για τον κορωνοϊό.

Οι διευθυντές των σχολείων, εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, δεν επέτρεψαν την είσοδο των μαθητών στις αίθουσες. Στην περίπτωση του μαθητή του νηπιαγωγείου, ο γονέας κατέθεσε μήνυση κατά του εκπαιδευτικού, επενέβη η αστυνομία και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με το patrisnews.

Κόρη ασθενή απείλησε γιατρό στο Λαϊκό Νοσοκομείο - Θα τον «θεράπευε» μόνη της με ... αλόη

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που δημιουργούν αρνητές του κορωνοϊού και στα νοσοκομεία.

Χαρακτηριστική η περίπτωση ηλικιωμένου ασθενή με σοβαρό πρόβλημα, για τον οποίο γιατρός πρότεινε επιθετική θεραπεία, αλλά η κόρη του την απείλησε με μήνυση γιατί θα θεράπευε τον πατέρα της με … αλόη.

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπιο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κορωνοϊό» είπε στο ΜΕGA o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, τα περιστατικά απειλών είναι πολλά, ενώ συγκεκριμένοι δικηγόροι δίνουν νομικά επιχειρήματα στους αρνητές συγγενείς.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x