Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας συνδράμει δωρεάν νοσοκομεία ανά τον κόσμο

Η εταιρεία θεωρεί ότι το λογισμικό μπορεί να βοηθήσει νοσοκομεία να διαχειρίζονται, καθοδηγούν και προστατεύουν πιο αποδοτικά το προσωπικό τους που θα αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερη πίεση

Η ελληνική εταιρεία τεχνολογικών λύσεων Terracom από τα Ιωάννινα ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει απολύτως δωρεάν για το υπόλοιπο του έτους σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή ενδιαφερόμενο ινστιτούτο και οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης ανά τον κόσμο το λογισμικό της MyLoneWorkers.

Το λογισμικό επιτρέπει στον εργοδότη να είναι σε real-time επικοινωνία με εργαζόμενους που δουλεύουν απομονωμένοι ή μόνοι, π.χ. σε απομακρυσμένα πόστα, νυχτερινές βραδιές, νυχτοφύλακες κτλ. ώστε να μπορούν οι τελευταίοι να ειδοποιούν αν χρειάζονται βοήθεια.

Η εταιρεία θεωρεί ότι το λογισμικό της μπορεί να βοηθήσει νοσοκομεία να διαχειρίζονται, να καθοδηγούν και να προστατεύουν πιο αποδοτικά το προσωπικό τους και το προσωπικό να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερη ψυχολογική πίεση.

Η πρωτοβουλία της Terracom έχει διαδοθεί από την πρώτη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της επενδυτικής εταιρείας Brookstreet Equity Partners, που έχει προβεί σε σημαντική επένδυση στην ελληνική εταιρεία.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x