Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Το Facebook δωρίζει 720.000 μάσκες

"Για να βοηθήσει, το Facebook δώρισε από το αποθεματικό μας για έκτακτες καταστάσεις 720.000 μάσκες που είχαμε αγοράσει σε περίπτωση που συνεχίζονταν οι πυρκαγιές", δήλωσε ο Ζάκερμπεργκ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο επικεφαλής του Facebook Inc Μαρκ Ζάκερμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι η εταιρία μέσων κοινωνικής δικτύωσης δώρισε από το αποθεματικό της για έκτακτες καταστάσεις 720.000 μάσκες ώστε να παράσχει στους εργαζόμενους στον τομέα υγείας περισσότερο προστατευτικό εξοπλισμό.

"Για να βοηθήσει, το Facebook δώρισε από το αποθεματικό μας για έκτακτες καταστάσεις 720.000 μάσκες που είχαμε αγοράσει σε περίπτωση που συνεχίζονταν οι πυρκαγιές", δήλωσε ο Ζάκερμπεργκ σε ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι η εταιρία εργάζεται επίσης για τον "εφοδιασμό με πολύ περισσότερες δωρεές".

Στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνεται η ζήτηση για μάσκες προστασίας της αναπνοής λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, καθώς το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, μέσα στους επόμενους 18 μήνες, σκοπεύει να αγοράσει 500 εκατομμύρια μάσκες για τα Στρατηγικά Εθνικά Αποθέματα, δηλαδή τον εφοδιασμό του κράτους με φάρμακα και ιατρικές προμήθειες.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/ygeia/koronoios-to-facebook-dorizei-720000-maskes
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x