Επικαιρότητα

Κούγιας για την αποφυλάκιση του μοντέλου: «Ήθελαν να την καταστρέψουν και να της πάρουν το παιδί»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την αποφυλάκιση της Αφροδίτης Μπάρμπα, του μοντέλου που είχε προφυλακιστεί για 35 γραμμάτια κοκαΐνης.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την αποφυλάκιση της Αφροδίτης Μπάρμπα,που τον Αύγουστο είχε προφυλακιστεί, καθώς είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητό της 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο δικηγόρος του μοντέλου υποστήριξε πως υπήρχε πρόθεση να την καταστρέψουν για να της πάρουν το παιδί.

«Θα αφεθεί ελεύθερη σήμερα το μεσημέρι. Αν η κυρία ανακριτής δεν ενεργοποιούσε μια σειρά από διαδικασίες, όπως ο έλεγχος των DNΑ και των αποτυπωμάτων, δεν θα γινόταν αυτό. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών. Ο σύζυγός της είχε στείλει δικηγόρους και την πίεζε για να ομολογήσει ότι δήθεν είναι δικά της τα ναρκωτικά. Κάναμε έναν αγώνα και είχαμε αυτό το αίσιο τέλος. Είχε φυλακιστεί άδικα, εγώ πάντα πριν αναλάβω μια υπόθεση θέλω να έχει μια συνάντηση με τον άνθρωπο που καλούμαι να υπερασπιστώ. Μου έκανε θετική εντύπωση. Περιμένουμε το δικαστήριο που θα γίνει περίπου σε έναν χρόνο, ώστε να έρθει η λύτρωση της κοπέλας, που πιστεύω πως είναι αθώα. Έχει ένα μικρό παιδί και ο στόχος ήταν να καταστραφεί η ίδια και να της αποσπάσει το παιδί ο άνθρωπος με τον οποίο το έφεραν στον κόσμο», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος στο Open.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x