Επικαιρότητα

Ο Κουτσούμπας έκανε... έκπληξη σε 26χρονο που είχε γενέθλια κρατώντας την τούρτα

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά χαράς δέχτηκε να πάει την τούρτα στον εορτάζοντα.

Ένας 26χρονος στη Θεσσαλονίκη, δεν ήξερε από πού του ήρθε όταν ξαφνικά είδε την τούρτα των γενεθλίων του να του την φέρνει στο μαγαζί που έτρωγε με τους φίλους του, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου χθες, Τετάρτη μίλησε σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Μετά τη συγκέντρωση πήγε για φαγητό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί βρισκόταν και μια παρέα γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός καλού τους φίλου. Κάποιοι νεαροί από την παρέα είδαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πλησίασαν, και του είπαν πως ο φίλος τους που είχε γενέθλια. Τότε του ζήτησαν ως χάρη να πάει στο τραπέζι τους και να του κάνει έκπληξη κρατώντας την τούρτα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δέχτηκε μετά χαράς την πρόσκληση με τον 26χρονο εορτάζοντα να μένει άναυδος βλέποντας τον γ.γ του ΚΚΕ να του φέρνει την τούρτα.

Δείτε το βίντεο

@giannis97pap Τα γενέθλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ? πρωτότυπος ήχος - Giannis97pap


Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x