Περισσότεροι από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με ρουκέτες που σημειώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κραματόρσκ στην περιοχή Ντόνετσκ στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε η κρατική σιδηροδρομική εταιρία της χώρας.
??Video from Kramatorsk#Ukraine #Russia #TPYXA pic.twitter.com/VMO27UVyzQ
— ???????English (@TpyxaNews) April 8, 2022
Χιλιάδες πολίτες βρίσκονταν στο σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από την περιοχή, δήλωσε ο κυβερνήτης του Ντόνετσκ.
Another of #RussianWarCrimes.
— olexander scherba???? (@olex_scherba) April 8, 2022
Kramatorsk this morning.#Ukraine was evacuating civilians. #Russia struck. 30 dead. Their belongings still stand next to their bodies.#StopPutinNOW #StandWithUkraine #ArmUkraineNow pic.twitter.com/QQY5n4e2pc
Νωρίτερα η ίδια πηγή είχε αναφέρει ότι δύο ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ, ο οποίος χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση αμάχων από περιοχές που βομβαρδίζονται από τις ρωσικές δυνάμεις.
Dozens killed and injured by a Russian missile strike that targeted a train station in Kramatorsk, a city in Donetsk oblast. Thousands of people were at the station trying to evacuate pic.twitter.com/UsJsyfEIvG
— Anastasiia Lapatina (@lapatina_) April 8, 2022
«Δύο πύραυλοι έπληξαν τον σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ», ανέφεραν οι Ουκρανικοί Σιδηρόδρομοι στην προηγούμενη ανακοίνωσή τους.
Σημειώνεται ότι οι ουκρανικές αρχές προσπαθούν να απομακρύνουν αμάχους από τις περιφέρειες στο ανατολικό τμήμα της χώρας, που απειλούνται με άμεσα επικείμενη ευρείας κλίμακας επίθεση του ρωσικού στρατού, ενώ ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε πως οι καταστροφές στην Μποροντιάνκα είναι ακόμη χειρότερες από αυτές που διαπιστώθηκαν πρόσφατα σε προάστια της πρωτεύουσας που ανακαταλήφθηκαν μετά την αποχώρηση ρωσικών στρατευμάτων.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






