Επικαιρότητα

Ο «θερμόαιμος» κρεοπώλης χτύπησε ξανά στην Κρήτη: Κυνήγησε με μαχαίρι πρώην υπάλληλό του!

Ο «θερμόαιμος» κρεοπώλης στην Κρήτη, που έδειρε πρόσφατα έναν πελάτη, καθώς δεν θέλησε να αγοράσει ένα προϊόν επειδή δεν ίσχυε η τιμή της προσφοράς, κυνήγησε με μαχαίρι πρώην υπάλληλό του!

Νέο… χτύπημα από τον «θερμόαιμο» κρεοπώλη στην Κρήτη!

Όπως αναφέρει το cretapos.gr, ένας 40χρονος -ο οποίος πιθανολογείται ότι είχε παλαιότερα εργασιακή σχέση με τον κρεοπώλη- πήγε στο κρεοπωλείο, για να του ζητήσει κάποια χρήματα, που του όφειλε.

Όπως αναφέρει η καταγγελία του θύματος, λοιπόν, η συζήτηση γρήγορα μετατράπηκε σε καυγά, με τον 40χρονο να φεύγει από το κατάστημα. Ωστόσο, ο κρεοπώλης τον κυνήγησε κρατώντας ένα μαχαίρι και τον ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητό του, εκεί όπου τον χτύπησε. Την ίδια ώρα, προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο.

Για το περιστατικό ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία, που έχει ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του κρεοπώλη, χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος κρεοπώλης έχει απασχολήσει αρκετές φορές την αστυνομία, με πιο σημαντικό το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός πελάτη, γιατί δεν θέλησε να αγοράσει ένα προϊόν εξαιτίας του ότι δεν ίσχυε η τιμή της προσφοράς!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x