Επικαιρότητα

Κτηνωδία στο Γραμματικό: Έκλεισαν σκυλάκι μέσα σε σάκο και το άφησαν να πεθάνει από ασφυξία

Άγνωστος εγκλώβισε ένα σκυλάκι μέσα σε σάκο και το άφησε να πεθάνει στην περιοχή του Γραμματικού. Για καλή τύχη της σκυλίτσας, κάποιος τη βρήκε και την έσωσε.

Απίστευτη κτηνωδία από έναν απάνθρωπο στην περιοχή του Γραμματικού! Όπως αναφέρεται στο news.marathonpress.gr, άφησε εγκλωβισμένο ένα σκυλάκι μέσα σε σάκο για να πεθάνει από ασφυξία, αλλά ευτυχώς το «άρρωστο» σχέδιό του δεν... βγήκε.

Μέλος της φιλοζωικής Μαραθώνα έκανε βόλτα στο βουνό όταν της τράβηξε την προσοχή ένας μπλε σάκος ο οποίος κουνιόταν. Πλησίασε και είδε ότι ήταν καλά κλεισμένος και έσπευσε να ανοίξει το φερμουάρ. Από μέσα πετάχτηκε τρομαγμένο ένα λευκό σκυλάκι το οποίο εξαφανίστηκε. Στον σάκο υπήρχαν σημάδια από τα νύχια του και την απεγνωσμένη προσπάθεια να απελευθερωθεί για να μην πεθάνει από ασφυξία.

Η εθελόντρια πήγαινε για πέντε μέρες στο Γραμματικό και έβαζε τροφή στο τρομαγμένο ζωάκι. Την έκτη μέρα, μόλις άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της, η λευκή σκυλίτσα πήδηξε μέσα. Η μικρή βαπτίστηκε Χιονάτη, είναι ενός έτους, έχει κάνει τα εμβόλιά της, αποπαρασιτώθηκε, στειρώθηκε και ψάχνει σπίτι που θα της προσφέρει την αγάπη που δεν της έδωσε ένας «συνάνθρωπός» μας.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εφόσον συλληφθεί θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρότατες κυρώσεις.

Κτηνωδία στο Γραμματικό: Έκλεισαν σκυλάκι μέσα σε σάκο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x