Επικαιρότητα

Φωτορεπορτάζ sport-fm.gr: Ο Τσαβούσογλου στο χώρο της βομβιστικής επίθεσης στην Πόλη

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απόθεσε λουλούδια στο σημείο της βομβιστικής επίθεσης σε κεντρικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Πριν πέντε ημέρες η καρδιά της Κωνσταντινούπολης συγκλονίστηκε από βομβιστική επίθεση σε κεντρικό δρόμο. Μία γυναίκα, η Αχλάμ Αλμπασίρ, ήταν η βομβίστρια που με την επίθεσή της στον πολυσύχναστο δρόμο Ιστικλάλ άφησε πίσω της 6 νεκρούς και 81 τραυματίες. Η γυναίκα που φέρεται να τοποθέτησε τη βόμβα στον κεντρικότερο δρόμο της Κωνσταντινούπολης, συνελήφθη 10 ώρες μετά την έκρηξη. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές ομολόγησε ότι ανήκει στο PKK.

Ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργος Πετρίδης, που βρίσκεται στην Πόλη για την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα (19:45), επισκέφτηκε το σημείο της τραγωδίας τη στιγμή που βρισκόταν εκεί ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, που συνηθίζει να κάνει προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, άφησε λουλούδια, όπως έκαναν και αρκετοί απλοί πολίτες, στο χώρο που έχει δημιουργηθεί κάτι σαν μνημείο για τα θύματα της επίθεσης.

«Στις 13 Νοεμβρίου του 2022, μια φοβερή βομβιστική επίθεση έγινε από τρομοκράτες. Προσευχόμαστε για το έλεος του Θεού στους συμπολίτες μας που έχασαν τις ζωές τους από την έκρηξη. Ως έθνος καταδικάζουμε την τρομοκρατία και τις ενέργειες που στοχεύουν στο να πλήξουν την ενότητα και την αλληλεγγύη μας», αναφέρει η επιγραφή που έχει τοποθετηθεί στο σημείο.

Κωνσταντινούπολη: Φωτορεπορτάζ με Τσαβούσογλου
Κωνσταντινούπολη: Φωτορεπορτάζ με Τσαβούσογλου
Κωνσταντινούπολη: Φωτορεπορτάζ με Τσαβούσογλου
Κωνσταντινούπολη: Φωτορεπορτάζ με Τσαβούσογλου
Κωνσταντινούπολη: Φωτορεπορτάζ με Τσαβούσογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x