Επικαιρότητα

Γυναικοκτονία - Λάρισα: Πιθανότατα ο δράστης να έδωσε χαριστική βολή στο κεφάλι

Τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο σύζυγός της πυροβολώντας τη τουλάχιστον οκτώ φορές.

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρ. Λεονταρή.

Τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο σύζυγός της πυροβολώντας τη τουλάχιστον οχτώ φορές. 



Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε από τον 54χρονο σύζυγό της η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο σύζυγός της πυροβολώντας την με τουλάχιστον 8 σφαίρες.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή». Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος αναζητούσε πριν το φονικό το δικηγόρο της γυναίκας του. 

Ο 54χρονος, πήγε από την Αθήνα στην Λάρισα, μπήκε μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της όπου εργαζόταν η 43χρονη και πυροβόλησε την σύζυγό του περίπου 8 φορές σε διάφορα σημεία του σώματος της με περίστροφο παλαιού τύπου. Στη συνέχεια έκατσε σε μια καρέκλα έξω από το μαγαζί, κάλεσε την αστυνομία, γύρω στις 10.30, λέγοντας «σκότωσα την γυναίκα μου».



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x