Επικαιρότητα

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα - Η επιθυμία της οικογένειας

Η εξόδιος ακολουθία του τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας στις 12 το μεσημέρι - Η ανακοίνωση της μητέρας του

Σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου που βρέθηκε νεκρός μετά από 50 ημέρες που αγνοείτο, σε δύσβατη περιοχή στον Τύρναβο.

Η εξόδιος ακολουθία του τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:30 π.μ.

Επιθυμία της οικογενείας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τα συσσίτια της Μητροπόλεως «Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» στο κυτίο στην είσοδο του Ναού.

Την ημερομηνία της αναγγελίας της κηδείας ανακοίνωσε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου.

Η ανάρτησή της στο Facebook συνοδεύεται από έναν στίχο από τους Ψαλμούς του Δαβίδ, που αναφέρει: «Επληθύνθη επ' εμέ αδικία ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ, εγώ δε εν όλη καρδία μου εξερευνήσω τας εντολάς Σου».



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x