Επικαιρότητα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο παιδεραστής με το βαν που κυκλοφορούσε στη Λαυρεωτική

Σοκάρει το γεγονός ότι ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Λαυρεωτικής σε κεντρική πλατεία, ενώ συνομιλούσε με ανήλικο τον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν.

Συνελήφθη ο «βιαστής με το λευκό βαν» που είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 έτη φυλάκισης αλλά στα 6 χρόνια είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σοκάρει το γεγονός ότι ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Λαυρεωτικής σε κεντρική πλατεία, ενώ συνομιλούσε με ανήλικο τον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα που συλλαμβάνεται ο 47χρονος, καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη και η επιπλέον ποινή φυλάκισης τριών μηνών όταν μητέρα κατήγγειλε ότι ο άντρας απειλούσε με μηνύματα τον γιο της.

Κάτοικοι της Λαυρεωτικής είχαν εμφανίσει ήδη φωτογραφία του 47χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την επισήμανση ότι είναι επικίνδυνος παιδεραστής που κυκλοφρεί ελεύθερος και έτσι έγιναν προπομπός της εκ νέου σύλληψής του.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x