Σοβαρά επεισόδια με 10 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, ξέσπασαν χθες το βράδυ στον καταυλισμό Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αφορμή, Άραβες, Αφγανοί και Ιρακινοί άρχισαν να συγκρούονται.
Άμεσα επενέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και των ΜΑΤ, οι οποίο επέβαλαν λίγο αργότερα την τάξη.
Στο Κέντρο φιλοξενίας έσπευσε και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς κάποιοι έβαλαν φωτιές καίγοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στις φλόγες τυλίχθηκαν αρκετές σκηνές καθώς οι εμπλεκόμενοι στις ταραχές εμπόδιζαν για αρκετή ώρα την είσοδο των οχημάτων εκσφενδονίζοντας πέτρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, ανάμεσα στους τραυματίες είναι δύο έγκυες και ένα παιδί.
Πηγή: Skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






