Επικαιρότητα

Μαφιόζικες απειλές κατά δημοτικού συμβούλου καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης φέρεται να δέχτηκε τηλεφώνημα όπου δέχτηκε απειλές για την ζωή του και την ζωή συγγενών του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Μαφιόζικες απειλές» εναντίον του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ανοιχτή Πόλη στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Γιώργου Αβαρλή, καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα αναφέρει πως ο κ. Αβαρλής δέχτηκε χθες Κυριακή τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος απείλησε την ζωή του και την ζωή της οικογένειάς του.

Η απειλή φέρεται να συνδέεται με «αποκάλυψη» που έκανε ο κ. Αβαρλής στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με οικονομικά θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να αποκαλύψουν τους ενόχους, επισημαίνοντας ότι «η δημοκρατία δεν εκβιάζεται ούτε λειτουργεί με απειλές σκοτεινών κύκλων».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x