Ολονύχτια μάχη για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά στη Ρόδο έδωσαν οι δασοπυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού, οι εθελοντές και οι κάτοικοι των γύρω χωριών, επιχειρώντας έτσι να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα που μετατρέπει σε στάχτη δεκάδες στρέμματα δάσους στην περιοχή ανάμεσα σε Απόλλωνα και Λάερμα.
Η φωτιά, μαινόταν ανεξέλεγκτη όλο το βράδυ ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από τις εναέριες δυνάμεις.
Αυτήν την ώρα, στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 86 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 28 οχήματα ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις νερού 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






