Επικαιρότητα

Μακάβρια ευρήματα στις Άλπεις από τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο

Μυστικά αποκαλύπτονται λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Τις φωτογραφίες στρατιωτών που σκοτώθηκαν στις ιταλικές Άλπεις κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και διατηρήθηκαν ως μούμιες στο πέρασμα του χρόνου λόγω του ψύχους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική Daily Mail.

Τα μακάβρια μυστικά που κρύβονται για χρόνια στους πάγους των ιταλικών Άλπεων αποκαλύφθηκαν καθώς οι πάγοι έχουν αρχίσει να λιώνουν.

Στην περιοχή εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες του Ά Παγκοσμίου Πολέμου έχασαν τη ζωή τους στις μάχες, ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο και πολλοί από αυτούς θάφτηκαν για πάντα κάτω από τα χιόνια.

Οι αρχαιολόγοι της πόλης του Τρεντίνο ανακαλύπτουν συνεχώς πτώματα, όπως αποκαλύπτουν τώρα. Πτώματα στρατιωτών βρέθηκαν τα τέλη του 2012 και ήταν δυο στρατιώτες μόλις 16 και 18 ετών. Και οι δυο είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι το 1918.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x