Επικαιρότητα

Μακάβριο θρίλερ: Το Twitter «πέθανε» τον Κώστα Γαβρά

Μου τηλεφώνησε μια δημοσιογράφος και μου είπε ότι πέθανα, είπε πριν από λίγο σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την ΕΡΤ
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ενα μακάβριο θρίλερ παίχτηκε πριν από λίγο με πρωταγωνιστή τον διεθνους φήμης σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Μέσω twitter, από λογαριασμό που φαίνονταν να ανήκει στην νέα υπουργό Πολιτισμού Mυρσίνη Ζορμπά ανακοινώθηκε ο θάνατος του δημφιλούς σκηνοθέτη.

Ο λογαριασμός αποδείχθηκε ότι είναι «πλαστός», η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, αλλά πολύ σύντομα αποδείχθηκε- ευτυχώς- ότι είναι ψευδής.

Ο ίδιος μιλησε στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ και είπε ότι πληροφορήθηκε τον «θανατό» του από δημοσιογράφο που του τηλεφώνησε διαβεβαιώνοντας ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Δείτε χαρακτηριστικά tweets ξένων ΜΜΕ που μετέδωσαν την είδηση, επικαλούμενα τον λογαριασμό της κυρίας Ζορμπά στο Twitter:







Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x