Επικαιρότητα

Συγκλονίζει η στιγμή που ηχούν σειρήνες στη Μαριούπολη ενώ ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ είναι στον «αέρα»!

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Ουκρανία, Σταύρος Ιωαννίδης, βγήκε στον «αέρα», προκειμένου να μεταφέρει τη στιγμή ακριβώς, όπου ηχούσαν σειρήνες στη Μαριούπολη για επικείμενο βομβαρδισμό!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ανατριχιαστική εικόνα και ακόμη πιο ανατριχιαστικός ο ήχος από τη Μαριούπολη.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Ουκρανία, Σταύρος Ιωαννίδης, βγήκε στον «αέρα», προκειμένου να μεταφέρει τη στιγμή ακριβώς, όπου ηχούσαν σειρήνες στην πόλη για επικείμενο βομβαρδισμό!

Με εμφανή αγωνία, ο δημοσιογράφος μεταφέρει τα τελευταία νέα από την περιοχή, με τον απόκοσμο ήχο της σειρήνας πολέμου να κόβει την ανάσα.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ειδοποιηθεί να κατέβουν σε υπόγεια και καταφύγια, προκειμένου να καλυφθούν, όσο η πόλη παραμένει βαριά οχυρωμένη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x