Επικαιρότητα

Μάθημα ανθρωπιάς από οδηγό λεωφορείου στην Αττική Οδό

Προορισμός του ήταν το Κορωπί για τη συντήρηση του οχήματος και για τον λόγο αυτό δεν είχε μαζί του επιβάτες.

Μάθημα ανθρωπιάς από οδηγό από την Κρήτη την ώρα που η κακοκαιρία «Ελπίς» λυσσομανούσε. Ο λόγος για το Σταύρο Κυριακάκη, έναν νεαρό οδηγό του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου που βρέθηκε εγκλωβισμένος κι αυτός με το λεωφορείο στην Αττική Οδό.

Προορισμός του ήταν το Κορωπί για τη συντήρηση του οχήματος και για τον λόγο αυτό δεν είχε μαζί του επιβάτες. Πέρασε μαζί με τους εκατοντάδες άλλους οδηγούς τη μεγάλη δοκιμασία στην Αττική Οδό, την ώρα που το κύμα κακοκαιρίας έδειχνε το σκληρό της πρόσωπο στην Αττική. Δεν το σκέφτηκε πολύ! Έβλεπε την ταλαιπωρία, την αγωνία των οδηγών, τον κίνδυνο των χαμηλών θερμοκρασιών για αυτούς που είχαν εγκλωβιστεί στον χιονιά.

Άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και φιλοξένησε τους παγωμένους οδηγούς, προσφέροντας τους νερό και έναν ζεστό χώρο για να μην ξεπαγιάσουν τις δύσκολες ώρες της αναμονής μέσα στα χιόνια.

Διατηρώντας την κατάλληλη θερμοκρασία μέσα στο λεωφορείο, πρόσφερε ένα ασφαλές «κατάλυμα» για όλη τη νύχτα σε εκείνους που δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους, ή δεν μπορούσαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Πηγή: zarpanews

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x