Επικαιρότητα

Με 48ωρη απεργία συνεχίζουν από αύριο τις κινητοποιήσεις τους οι καθηγητές

Με διήμερη απεργία από αύριο Δευτέρα συνεχίζουν οι καθηγητές τις κινητοποιήσεις τους.

Με διήμερη απεργία από αύριο Δευτέρα συνεχίζουν οι καθηγητές τις κινητοποιήσεις τους καθώς μετά τη συνέλευση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ δεν ψηφίστηκε η πρόταση για συνέχιση των πενθήμερων επαναλαμβανόμενων απεργιών, ενώ οι δάσκαλοι συνεδριάζουν σήμερα στις 10:30 για να καθορίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως η συνέλευση των ΕΛΜΕ ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Παρασκευής και τελείωσε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η πρόταση που κατατέθηκε για νέα πενθήμερη απεργία έλαβε το 65,7% των ψήφων ενώ απαιτείτο ποσοστό 66%.

Οι ΕΛΜΕ θα συγκαλέσουν νέα γενική συνέλευση την Τρίτη ενώ την Τετάρτη η συνέλευση των προέδρων θα λάβει νέες αποφάσεις για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x