Επικαιρότητα

Με αστυνομική φρουρά η 19χρονη στην Πετρούπολη που έπνιξε το μωρό της

Με αστυνομική φρουρά έξω από την πολυκατοικία της βρίσκεται η 19χρονη που όπως ομολόγησε έπνιξε το νεογέννητο μωρό της στην Πετρούπολη και με την βοήθεια της μητέρας της το πέταξαν σε κάδο απορριμάτων
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η μητέρα της προφυλακίστηκε ενώ για την 19χρονη, ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς την ποινική της μεταχείριση, με αποτέλεσμα να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό. Για την οριστική απόφαση θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Ειδικότερα ο ανακριτής της υπόθεσης έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η νεαρή παιδόκτονος με όρους, ενώ ο εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x