Επικαιρότητα

Με καρκίνο διαγνώστηκε η Κέιτ Μίντλετον - Το βίντεο με την ανακοίνωσή της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια της θεραπείας του καρκίνου σε βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα το απόγευμα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, ανακοίνωσε μέσω βίντεο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Στο βίντεο, λέει ότι ήταν ένα «τεράστιο σοκ» και ότι η οικογένεια είχε βιώσει «απίστευτα δύσκολους μήνες».

Λεπτομέρειες για τον καρκίνο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το παλάτι του Κένσινγκτον δηλώνει ότι είναι βέβαιο ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.

Η Κέιτ Μίντλετον αναφέρει ότι χρειάστηκε χρόνος για να εξηγήσει τα πάντα στα παιδιά της και ότι το να έχει δίπλα της τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, είναι «μεγάλη πηγή παρηγοριάς».

Δείτε το βίντεο:




Όπως υπογραμμίζει η ίδια: «Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου.

«Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι καλά.

«Όπως τους έχω πει. Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, σωματικά και πνευματικά».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ευχαριστεί τον σύζυγό της Ουίλιαμ, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, στο βίντεο, λέγοντας: «Το να έχω τον Γουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς».

"Όπως είναι η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχετε δείξει πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο."

Η Κέιτ ζητά «χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα» όσο ολοκληρώνει τη θεραπεία της.

«Η δουλειά μου πάντα μου έφερνε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάκαμψη».

Από την πλευρά του, το Παλάτι του Κένσινγκτον λέει ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκίνησε μια σειρά προληπτικών χημειοθεραπειών στα τέλη Φεβρουαρίου.

Το Παλάτι δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον καρκίνο και αναφέρει ότι δεν θα κοινοποιήσει περαιτέρω ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες για την υγεία της.

Επαναλαμβάνει ότι η πριγκίπισσα «έχει δικαίωμα στo ιατρικό απόρρητο, όπως όλοι μας».

Σχετικά με το πότε θα τελειώσει η χημειοθεραπεία, το Παλάτι υπογραμμίζει ότι αυτό υπόκειται στις ιατρικές συμβουλές και δεν θα σχολιαστεί περαιτέρω.

«Δεν είσαι μόνος», λέει η Κέιτ σε άλλους που αντιμετωπίζουν καρκίνο
Η Κειτ Μίντλετον ολοκληρώνει το δίλεπτο μήνυμά της λέγοντας ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν προσβληθεί από καρκίνο.

«Για όλους όσους αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, μην χάσετε την πίστη ή την ελπίδα», λέει.

«Δεν είσαι μόνος.»

Η είδηση ??έρχεται αρκετές εβδομάδες αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο Βασιλιάς Κάρολος είχε διαγνωστεί με καρκίνο.


Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x