Επικαιρότητα

Μεϊμαράκης: Συμφωνία εντός 48 ωρών, αλλιώς τραγωδία

Αφού άφησε αιχμές για τον τρόπο διεξαγωγής του Δημοψηφίσματος, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έθεσε την Κυβέρνηση προ των ευθυνών της. «Περιμένω να υλοποιήσει ο κ. Τσίπρας τη συμφωνία εντός 48ώρου», είπε.

Μετά τη διαφαινόμενη επικράτηση του «όχι» στο Δημοψήφισμα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα. Άφησε αιχμές για τον τρόπο διεξαγωγής του. έθεσε προ των ευθυνών της την Κυβέρνηση και περιμένει πλέον απ' τον Αλέξη Τσίπρα να υλοποιήσει την υπόσχεσή του περί «συμφωνίας εντός 48 ωρών».

«Είχα εκφράσει κατ’ επανάληψη τις αμφιβολίες μου για την διαδικασία εξπρές με το ασαφές ερώτημα. Είχα τονίσει πως όποιο και να ναι το αποτέλεσμα, από Δευτέρα χρειαζόμαστε κ τους ‘ναι’ και τους ‘όχι’ για να μπορέσει η Κυβέρνηση να παρουσιάσει τις θέσεις. Ο πρωθυπουργός καλείται πλέον να φέρει την συμφωνία που έχει υποσχεθεί.

Τον περιμένω να υλοποιήσει την υπόσχεσή του εντός του προσεχούς 48ώρου, όπως έχει δεσμευτεί. Με πολύ ψυχραιμία όλοι οι Έλληνες -περιμένοντας πάντα και τα τελικά αποτελέσματα αφού υπάρχει και μεγάλη αποχή, ιδιαίτερα απ’ τη νεολαία που γύρισε την πλάτη της- πρέπει να προσπαθήσουν για να επανέλθει η χώρα μας στην ομαλότητα, κοινωνικά και οικονομικά.

Εάν δεν έρθει αυτή η συμφωνία που έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας εντός 48 ωρών, τότε η εκτίμησή μου είναι πως η χώρα βαδίζει σε τραγωδία με ευθύνη της Κυβέρνησης. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για να υπάρξει ομαλότητα στην κοινωνία και την οικονομία, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x