Επικαιρότητα

Μεξικό: Νεκρή μετανάστρια στα παγωμένα νερά του Ρίο Γκράντε

Κύμα ψύχους που σαρώνει μεγάλα τμήματα των ΗΠΑ έχει γίνει αισθητό έως το Μεξικό, με τουλάχιστον 21 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια Βενεζουελανή πέθανε επιχειρώντας να διασχίσει τα παγωμένα νερά του ποταμού Ρίο Γκράντε για να φτάσει από το Μεξικό στις ΗΠΑ, ενώ τρεις άλλοι μετανάστες υπέστησαν υποθερμία στην παρόμοια προσπάθειά τους, ανέφερε σήμερα το ινστιτούτο μετανάστευσης του Μεξικού.

Κύμα ψύχους που σαρώνει μεγάλα τμήματα των ΗΠΑ έχει γίνει αισθητό έως το Μεξικό, με τουλάχιστον 21 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε ολόκληρο το Τέξας και πολλές άλλες νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ.

Μέλη των υπηρεσιών μετανάστευσης που περιπολούν στις όχθες του ποταμού, στην περιοχή Πιέδρας Νέγκρας της μεξικανικής Πολιτείας Κοαχουίλα, στα σύνορα με το Τέξας, παρατήρησαν τέσσερες ανθρώπους να μπαίνουν στον ποταμό, τόνισε το ινστιτούτο μετανάστευσης σε ανακοίνωσή του. Δύο από αυτούς εισήλθαν στις ΗΠΑ.

«Οι άλλοι δύο πάλευαν να επιπλεύσουν», ανέφερε το ινστιτούτο. Παρόλο που ένας από αυτούς μπόρεσε να γυρίσει πίσω στο Μεξικό, η γυναίκα που ήταν μαζί του, συνέχιζε να παλεύει μέσα στο νερό.

«Παρασύρθηκε από τα ρεύματα του παγωμένου νερού (-1 βαθμός Κελσίου), χάνοντας τη ζωή της» πρόσθεσε. Οι αρχές δήλωσαν ότι ταυτοποίησαν τη γυναίκα από το διαβατήριο που βρέθηκε στα ρούχα της. Δεν αποκάλυψαν το όνομά της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x