Επικαιρότητα

Μέσα σε δυο χρόνια έκανε 19 κλοπές στο Ηράκλειο

Από τα 16 του χρόνια είχε γίνει «μετρ» στις διαρρήξεις - Η ταυτότητα του νεαρού αποκαλύφθηκε από την ανάλυση του τρόπου δράσης του

Από τα 16 του χρόνια είχε γίνει «μετρ» στις διαρρήξεις ένας νεαρός Έλληνας που, από τις 5 Μαΐου του 2015 ως πριν από λίγες ημέρες, είχε τρυπώσει σε τουλάχιστον 16 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου και είχα αποπειραθεί να εισβάλει σε άλλα τρία χωρίς να τα καταφέρει!

Στο διάστημα της δράσης του, ο 18χρονος (σήμερα) διαρρήκτης είχε αρπάξει πλήθος χρήματα μεταξύ των οποίων και περισσότερα από 1.000 ελβετικά φράγκα, αλλά και κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 30.000 ευρώ!

Η ταυτότητα του νεαρού αποκαλύφθηκε από την ανάλυση του τρόπου δράσης του από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις. Ο 18χρονος δεν συνελήφθη μια και η τελευταία του “δουλειά” είχε γίνει στις 7 Φεβρουαρίου και είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x