Επικαιρότητα

Προσήχθη ένα άτομο για την επίθεση με χημικό υγρό

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) μετά από επίθεση με χημικό υγρό, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει σε μια προσαγωγή.

Προσήχθη και εξετάζεται ένας ημεδαπός για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη στην Μεσσήνη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σχετικά με περιστατικό τραυματισμού 49χρονης που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή της Μεσσήνης, στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας ημεδαπός. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Σύμφωνα με το Best-TV.gr, Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου στην περιοχή Ανάληψης η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Φθάνοντας εκεί κι επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης, όπου εργάζεται, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x