Επικαιρότητα

Μέσω τραπεζών όλες οι πληρωμές του Δημοσίου

Διευκολύνεται η διαδικασία ελέγχου και συμψηφισμού των οφειλών των δικαιούχων.

Υποχρεωτικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών θα γίνονται στο εξής οι πληρωμές χρηματικών ενταλμάτων από το Δημόσιο προς τους δικαιούχους, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Με την απόφαση μπαίνει τέλος στις πληρωμές του Δημοσίου από τα ταμεία των εφοριών και διευκολύνεται παράλληλα η διαδικασία ελέγχου και συμψηφισμού των οφειλών των δικαιούχων προς την εφορία ή τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με την απόφαση, η διαδικασία πληρωμής των δημοσίων δαπανών θα ξεκινά και θα ολοκληρώνεται από μία υπηρεσία, με κατάργηση γραφειοκρατικών διαδικασιών ενώ εκτιμάται ότι με τον τρόπο αυτόν θα επιταχυνθεί η διαδικασία πληρωμών από το Δημόσιο.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x