Επικαιρότητα

Μετά τον Σβαρτσενέγκερ κι ο Μακόναχι κυβερνήτης πολιτείας;

Ο Μακόναχι φλερτάρει με το άλμα στην πολιτική εδώ και μήνες, και ζυγίζει την υποστήριξη μεταξύ ορισμένων  «βαρέων βαρών» Ρεπουμπλικανών, ανέφερε το Politico τον περασμένο μήνα. 

Μετά τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ένας ακόμα σταρ του Χόλιγουντ Μάθιου Μακόναχι κυβερνήτης πολιτείας; Πάντως, ο Τεντ Κρουζ ελπίζει πώς όχι… Η πιθανή υποψηφιότητα του χολιγουντιανού ηθοποιού για κυβερνήτης του Τέξας έκανε τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή την Πέμπτη να δηλώσει ότι ελπίζει ότι ο Μακόναχι δεν θα κατέλθει στην πολιτική στην κοινή τους ιδιαίτερη πατρίδα - αλλά παραδέχτηκε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα ήταν «υπολογίσιμος» υποψήφιος. 

«Είναι ένας πολύ γοητευτικός, πολύ συμπαθής τύπος - είναι ένας σταρ του κινηματογράφου», δήλωσε ο Κρουζ σε ραδιοφωνικό δίκτυο. «Και ένας όμορφος, γοητευτικός, συμπαθής κινηματογραφικός αστέρας μπορεί να είναι ένας πραγματικά υπολογίσιμος υποψήφιος για τις εκλογές», πρόσθεσε ο γερουσιαστής. «Ελπίζω να μην συμβεί αυτό, αλλά ξέρεις κάτι; Θα πρέπει να πάρει τη δική του απόφαση αν πρόκειται να είναι υποψήφιος ή όχι».

Ο Μακόναχι φλερτάρει με το άλμα στην πολιτική εδώ και μήνες, και ζυγίζει την υποστήριξη μεταξύ ορισμένων  «βαρέων βαρών» Ρεπουμπλικανών, ανέφερε το Politico τον περασμένο μήνα. «Ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω κάτι που μπορεί να διαρκέσει και ζυγίζω ποια κατηγορία είναι, και δεν ξέρω αν αυτή είναι πολιτική» είχε δηλώσει. 

Αν θελήσει να κατέλθει στον πολιτικό στίβο το 51χρονο αστέρι του «Dallas Buyers Club» θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη Γκρεγκ Άμποτ, ο οποίος είπε ότι το 2022 θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. 

Δεν είναι σαφές ακόμα εάν ο Mακόναχι θέσει υποψηφιότητα, και αν θέσει αν θα είναι με τους Ρεπουμπλικανούς, τους Δημοκρατικούς ή θα είναι ανεξάρτητος - αλλά η πολιτεία του Τέξας επιλέγει για κυβερνήτες Ρεπουμπλικανούς από τη δεκαετία του 1990. 

Ο Κρουζ είχε συνεργαστεί με τον Άμποτ όταν ο δεύτερος ήταν γενικός εισαγγελέας του Τέξας την περίοδο 2003-08. Ο γερουσιαστής είπε ότι έχει γνωρίσει προσωπικά τον Μακόναχι και του άρεσε - αλλά στηρίζει τον νυν κυβερνήτη του Τέξας. «Ελπίζω ότι ο Μάθιου θα αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος», είπε ο Κρουζ. «Είμαι οπαδός του Γκρεγκ Άμποτ, ήταν το αφεντικό μου για πεντέμισι χρόνια, είναι στενός φίλος και μέντορας» ξεκαθάρισε. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x