Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία, με αφετηρία τη σύλληψη συζύγου γυναίκας αστυνομικού - σε υπηρεσία της Αττικής - μετά από τυχαίο έλεγχο, στην περιοχή του Παπάγου .
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΙ ο σύζυγος της αστυνομικού, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στου Παπάγου να κατέχει, το υπηρεσιακό πιστόλι της γυναίκας του, δυο πλαστές ταυτότητες με πραγματικά στοιχεία εν ενεργεία αστυνομικών και ένα ρόπαλο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για το όπλο η αστυνομικός δεν είχε δηλώσει απώλεια ή κλοπή με τους αστυνομικούς των εσωτερικών υποθέσεων να εξετάζουν τυχόν εμπλοκή της σε έκνομες ενέργειες.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






