Επικαιρότητα

Μητσοτάκης για πρόταση μομφής ΣΥΡΙΖΑ: Επιδιώκει την πόλωση - Δεν θα τούς κάνουμε τη χάρη

Ο πρωθυπουργός είχε χαλαρή κουβέντα στο εντευκτήριο με πολλούς βουλευτές της ΝΔ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την πόλωση. Δεν θα τούς κάνουμε τη χάρη» επισήμανε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρέθηκε στη Βουλή για τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάτι που το περιμέναμε. Μας δίνουν ευκαιρία να αναδείξουμε την πολιτική μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την πόλωση. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Εμείς εφαρμόζουμε τις πολιτικές μας, κάνουμε τη δουλειά μας και απευθυνόμαστε στους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε στην αίθουσα της Ολομέλειας την ομιλία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ενώ στο εντευκτήριο είχε χαλαρή κουβέντα με πολλούς βουλευτές της ΝΔ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. 

Σημειώνεται ότι τα κομματικά επιτελεία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν σήμερα τις τελευταίες τους συσκέψεις πριν μπουν για τα καλά στην τριήμερη μάχη της Βουλής για την πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής με ονομαστική ψηφοφορία. Οι εκπρόσωποί τους έδωσαν ένα πρώτο δείγμα γραφής για το τι θα ακολουθήσει στην Ολομέλεια. Από την πλειοψηφία κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ πως βρίσκεται σε πανικό λόγω δημοκοπικής καθίζησης, ενώ από την Κουμουνδούρου ισχυρίζονται πως το Μαξίμου αιφνιδιάστηκε όπως και με το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές πριν από δυο μήνες.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x