Επικαιρότητα

Ο Μητσοτάκης αποκάλυψε πότε και πού «κόλλησε» το πρώτο του ένσημο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πότε κόλλησε το πρώτο του ένσημο στην Ελλάδα και ποια ήταν η πρώτη του δουλειά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα γραφεία του ΟΑΕΔ, όπου παρουσιάστηκαν τα προγράμματα για το 2022, μέσω των οποίων θα προσφερθούν 86.000 θέσεις εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πότε και πού κόλλησε το πρώτο του ένσημο.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι επιστρέφω και σε έναν χώρο ο οποίος μου είναι οικείος. Ίσως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ότι εδώ, το καλοκαίρι του '91, κόλλησα το πρώτο μου ένσημο στην Ελλάδα, εργαζόμενος με την τότε Διοικήτρια του Οργανισμού, λίγο πριν καταταγώ στον Στρατό. Οπότε έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από την εργασία μου σε αυτό το κτήριο, πριν από 31 ακριβώς χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τόνισε: «Νομίζω ότι τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους: 42.000 θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν τα τέσσερα και κάτι χρόνια της προηγούμενης διακυβέρνησης. Μόνο μέσα σε δύο χρόνια δημιουργήσαμε 50.000 θέσεις εργασίας, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Και βέβαια ο στόχος είναι εξαιρετικά φιλόδοξος: να δημιουργήσουμε 86.000 θέσεις εργασίας μέσα στο 2022, με πόρους οι οποίοι θα έρχονται αφενός από το Ταμείο Ανάκαμψης και αφετέρου από το ΕΣΠΑ», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Αυτές οι πολιτικές αποτελούν και την καλύτερη απόδειξη του προοδευτικού στίγματος της συνολικής πολιτικής που έχει η κυβέρνηση στον τομέα της εργασίας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι ο προσανατολισμός της κυβέρνησης «αποδεικνύει στην πράξη ότι η μείωση των ανισοτήτων και οι ευκαιρίες στους πιο αδύναμους αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x