Επικαιρότητα

Μονεμβασιά: Συγκλονίζει ο γιος του ενός εκ των δύο νεκρών - Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο

«Τον παρέσυρε για 300 μέτρα και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο», είπε ο γιος του στον ΣΚΑΪ.

Ο γιος, ενός εκ των θυμάτων, του πρωτοφανούς περιστατικού που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Μονεμβασιά, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δηλώνοντας συντετριμμένος για τον τραγικό και άδικο θάνατο του πατέρα του. 

Όπως ανέφερε ο ίδιος, «ξαφνικά και χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι ‘’έφυγαν’’ από αυτό τον κόσμο, βασανιστικά και άδικα. Λογικά ένας ‘’παλαβός’’ τους χτύπησε από πίσω. Το ‘’κακό’’ έγινε. Αυτό είναι το άσχημο. Εκείνη την ώρα εργαζόμουν στην περιοχή, ντελίβερι σε σουβλατζίδικο, και είδα το σκηνικό μπροστά μου.

Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και τον είδα και πέντε λεπτά αργότερα, όταν ήταν αιμόφυρτος στον δρόμο. Τον παρέσυρε, σχεδόν, για 300 μέτρα και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο εκλιπών». 



Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ εκτυλίχθηκαν σκηνές από αστυνομικό θρίλερ  στη Μονεμβασιά, όταν οδηγός αγροτικού οχήματος που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν σε κατάσταση αμόκ, χτύπησε παπάκι με δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες, παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα και μετά γύρισε στο σημείο και παρέσυρε και τον δεύτερο για 150 μέτρα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Και οι δύο ηλικιωμένοι σκοτώθηκαν.



Ο 50χρονος οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο παρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα. Για να καταφέρουν να τον σταματήσουν οι αρχές τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου καθώς και ένα ακόμη όχημα, τα οποία και εμβόλισε. 

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Σταύρος Χρηστάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα».

Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής.

Ο κ. Χρηστάκης είπε ότι το πιο πιθανό ήταν πως ο οδηγός και τα θύματα γνωρίζονταν καθώς είναι όλοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς που έχει περίπου 1000 κατοίκους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x