Επικαιρότητα

Τουρίστρια εκνεύρισε άλογο της βασιλικής φρουράς στο Μπάκιγχαμ και την... δάγκωσε!

Η τουρίστρια πλησιάζει το άλογο και ακουμπάει το χέρι της πάνω του ενώ ποζάρει για να βγει μια φωτογραφία μαζί του, κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε στο ζώο.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο όπου ένα άλογο της βασιλικής φρουράς της Βρετανίας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν μπόρεσε να δείξει την ενόχλησή του σε μια τουρίστρια με αποτέλεσμα να την... δαγκώσει.

Στο βίντεο φαίνεται η τουρίστρια να πλησιάζει το άλογο και να ακουμπάει το χέρι της πάνω του ενώ ποζάρει για να βγει μια φωτογραφία μαζί του. Ξαφνικά το άλογο γυρνάει προς το μέρος της και της δαγκώνει το χέρι με αποτέλεσμα η γυναίκα να τρομάξει βγάζοντας μια κραυγή.

Σύμφωνα με την Daily Mail δίπλα ακριβώς από το άλογο με τον έφιππο άνδρα της Βασιλικής Φρουράς ήταν μια πινακίδα στην οποία αναγράφεται το μήνυμα «προσοχή τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν».

Παρά το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, η βασιλική φρουρά αποτελείται από επίλεκτους στρατιώτες που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του μονάρχη ενώ δεν επιτρέπεται να έχουν κάποια διάδραση με το κοινό εκτός κι αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x