Επικαιρότητα

Μπακογιάννη για Πάσχα στην Κρήτη: «Μετά το... ξύλο που έχω φάει, θα κάνω ό,τι πει ο Μητσοτάκης»

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωσή της, ξεκαθαρίζοντας πως αν η κυβέρνηση δεν επιτρέψει τις μετακινήσεις το Πάσχα, «θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι».

Στη δήλωση, που είχε κάνει προ ημερών, προκαλώντας αντιδράσεις, πως δεν την κρατάει κανείς από το να κάνει Πάσχα στην Κρήτη, αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Στη συζήτηση τότε αναφορικά με την έξοδο του Πάσχα και αν αυτή θα επιτραπεί, είχε πει χαρακτηριστικά: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα».

Σήμερα και ενώ όλα δείχνουν πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο για Πάσχα στο χωριό, η βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε πως το είπε αστειευόμενη.

Είπε, λοιπόν, συγκεκριμένα στην εκπομπή «Σήμερα» όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Μετά από το ξύλο που έχω φάει επειδή τόλμησα να πω ότι θα πάω στην Κρήτη και επειδή φαίνεται ότι η ανταρσία δεν περνάει στην τηλεόραση, θα σας πω ότι αν ο πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις για να πάρω τα αδέλφια και τα παιδιά μου μαζί, θα πάω.

Αν δεν το επιτρέψει, θα μείνω εδώ και θα πω και ένα τραγούδι. Τι να κάνω παιδιά, μετά από αυτή την αντίδραση που βρήκα τίποτα. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x