Επικαιρότητα

Η αντίδραση Μπουρδούμη για την απόφαση για Φιλιππίδη: «Το μάτι της δικαιοσύνης...»

Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια με αναστολή ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το εφετείο, για την υπόθεση που απασχόλησε εδώ και σχεδόν έναν χρόνο την ελληνική δικαιοσύνη.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η σύζυγος του οποίου, Λένα Δροσάκη, ήταν μεταξύ όσων κατηγόρησαν τον ηθοποιό, τοποθετήθηκε. «Υπάρχει το μάτι της δικαιοσύνης που βλέπει τα πάντα», έγραψε στα αρχαία ελληνικά.

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, κατέληξε ομόφωνα στην αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος γυναίκας συναδέλφου του. Αντίθετα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο ομόφωνα τον κατηγορούμενο για τις άλλες δύο κατηγορίες για τις οποίες κάθισε στο εδώλιο. Πρόκειται για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δυο άλλων γυναικών, επίσης ηθοποιών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου ψύχραιμος. Δίπλα του βρίσκονται η σύζυγος του ελπίδα Νίνου, ο γιος τους και συγγενείς τους. Παρούσες στη δικαστική αίθουσα είναι και οι γυναίκες που κατήγγειλαν τον ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίησή τους.

Ακόμη στο ακροατήριο δίπλα στις καταγγέλλουσες είναι οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστόπουλου, Λένα Δροσάκη, Ανδρομάχη Δαυλού, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ζέτα Δούκα.

Μπουρδούμης για Φιλιππίδη: «Το μάτι της δικαιοσύνης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x