Επικαιρότητα

Μπρουκ Σιλντς-Κατηγορεί τη μητέρα της: «Θεωρούσε εντάξει να φωτογραφίζομαι γυμνή στα 10 μου»

Η Μπρουκ Σιλντς αναφέρθηκε στην ανεύθυνη στάση της μητέρας της που την εξέθετε, ως παιδί, σε καταστάσεις που αγγίζουν και ξεπερνούν τα όρια της παιδικής πορνογραφίας.

Σε απόσπασμα από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Pretty Baby», η Μπρουκ Σιλντς κατηγορεί τη μητέρα της πως την εξέθεσε ως παιδάκι σε καταστάσεις που άγγιζαν ή και ξεπερνούσαν τα όρια της παιδικής πορνογραφίας. Η ηθοποιός ήταν 11 ετών όταν υποδύθηκε την μικρή πόρνη και αναγκάστηκε να φιλά τον 27χρονο τότε Κιθ Καραντάιν για τις ανάγκες της ταινίας «Pretty Baby» του 1978, ενώ φωτογραφήθηκε σε ανάλογη ηλικία και για το Playboy!

Η 19χρονη κόρη της Μπρουκ Σιλντς αναφέρει στο ντοκιμαντέρ: «Είναι παιδική πορνογραφία! Θα μας άφηνες να το κάνουμε αυτό στην ηλικία των 11 ετών;». Η 57χρονη, πλέον, Σιλντς, με δάκρυα στα μάτια τόνισε με τη σειρά της: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, δεν μπορούσα να δικαιολογήσω τη μητέρα μου. Δεν ξέρω γιατί πίστευε ότι ήταν εντάξει».

Στα 15 της γύρισε την ταινία «Γαλάζια Λίμνη» και μετά ήρθε το «Endless Love», ταινίες στις οποίες εμφανίστηκε γυμνή ενώ ήταν ανήλικη. Η μητέρα της ηθοποιού ήταν αλκοολική και πέθανε το 2012.

Στο ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα, η Σιλντς μιλάει μεταξύ άλλων για τη φιλία της με τον Μάικλ Τζάκσον, αρνούμενη πως είχαν ερωτική σχέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x