Επικαιρότητα

Δέκα συλλήψεις για πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα στη Μύκονο

Πραγματοποιήθηκε έφοδος στη βίλα.

Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν μετά από έφοδο αστυνομικών σε πολυτελή βίλα στη Μύκονο που είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης.

Ύστερα από πληροφορίες της ασφαλείας Μυκόνου πως σε πάρτι που θα λάμβανε χώρα στη βίλα και θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες στήθηκε επιχείρηση και το Σάββατο το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έφοδος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το εν λόγω πάρτι προβάλλονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο ινσταγκραμ με την ονομασία «butterfly».

Μάλιστα ο οργανωτής απέκρυπτε από τους συμμετέχοντες την ακριβή τοποθεσία του πάρτι για λόγους ασφαλείας.

Το Σάββατο μέσω ανάρτησης αποκάλυψε τον ακριβή τόπο. Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελία Σύρου η οποία έδωσε το «πράσινο φως» στους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο στη πολυτελή βίλα ώστε να ελεγχθεί ο οργανωτής και οι συμμετέχοντες αλλά και να αποκαλυφθεί αν θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν χάπια, μικροποσότητες ναρκωτικών κυρίως κοκαΐνης καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.950 ευρώ. Παράλληλα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δέκα ατόμων.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x