Επικαιρότητα

Μύκονος: Ο Παυλόπουλος επισκέφθηκε το μνημείο του Καραμανλή και συγκινήθηκε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να επισκεφτεί το άγαλμα που υπάρχει στον περιφερειακό δρόμο της Μυκόνου, αποτίοντας φόρο τιμής στο άγαλμα που κοσμεί την Μύκονο

Αναχώρησε σήμερα το απόγευμα από το νησί της Μυκόνου, αφού πρώτα έγινε επίτιμος δημότης της Μυκόνου ο Προκόπης Παυλόπουλος, μαζί με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.Ιερώνυμο.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Πρωτεύουσα με πτήση τσάρτερ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε μια τελευταία επιθυμία που ξάφνιασε τους πάντες, καθώς δεν ήταν προγραμματισμένη και δεν συμπεριλαμβανόταν στο Πρωτόκολλο της επίσκεψης του. Ως γνωστόν, ο κ. Παυλόπουλος υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή, όταν εκείνος ήταν στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Η αγάπη του κ. Παυλόπουλου με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή ήταν γνωστή, όπως επίσης και του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Μύκονο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να επισκεφτεί το άγαλμα που υπάρχει στον περιφερειακό δρόμο της Μυκόνου, αποτίοντας φόρο τιμής στο άγαλμα που κοσμεί την Μύκονο.

Για ένα λεπτό ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, αρκετά συγκινημένος και προσηλωμένος στάθηκε με ευγνωμοσύνη απέναντι από το μνημείο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Αξίζει να σημειωθεί οτι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευσαν στο αεροδρόμιο ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και η πολιτευτής Κυκλάδων κ. Μονογυιού Αικατερίνη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x