Επικαιρότητα

Μυτιλήνη: Επεισόδια με τραυματίες στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας

Συγκρούσεις μεταξύ Αράβων, Αφγανών και Ιρακινών μεταναστών - Επενέβη η Αστυνομία - Δεν άφηναν την Πυροσβεστική να μπει και να σβήσει τις φωτιές
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν αργά τη νύχτα της Τρίτης στον καταυλισμό Υποδοχής και Τακτοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια με συγκρούσεις μεταξύ Αράβων, Αφγανών και Ιρακινών μεταναστών.

Άγνωστος είναι ο αριθμός των τραυματιών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εντός του καταυλισμού είχαν εισέλθει όλες οι δυνάμεις της μονάδας Αποκατάστασης της Τάξης, που επιχειρούσαν στο σημείο.

Ωστόσο, οι μετανάστες δεν επέτρεπαν στην Πυροσβεστική να εισέλθει στο καταυλισμό, για να σβήσει τις φωτιές.




Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x