Επικαιρότητα

Νέα Φιλαδέλφεια: Στους 12 οι προφυλακιστέοι για τα φονικά επεισόδια!

Ανέβηκε ο αριθμός των συλληφθέντων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου, Μιχάλη Κατσούρη.

Την ώρα που η ανακριτική διαδικασία για τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τρεις ανακριτές να λαμβάνουν απολογίες, ξεκίνησαν οι προφυλακίσεις κατηγορουμένων.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως 6 οπαδοί προφυλακίστηκαν για τα όσα συνέβησαν έξω από την «OPAP Arena», ενώ τώρα άλλοι τόσοι είχαν την ίδια κατάληξη.



Μέχρι στιγμής από την ομάδα των 30 κατηγορουμένων που οδηγήθηκε σήμερα στην Ευελπίδων στους 12 ανακοινώθηκε η προφυλάκισή τους με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ανάμεσα σε αυτούς ένας αλβανικής και ένας ελληνικής καταγωγής κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ενώ η διαδικασία αξιολόγησης της ποινικής ευθύνης συνεχίζεται και για άλλους. Οι άλλοι δέκα είναι υπήκοοι Κροατίας.

Οι κατηγορούμενοι φαίνεται να αρνούνται κατά τις απολογίες τους τη συμμετοχή τους στα άγρια επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ καθώς και κάθε εμπλοκή τους στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα δε, με δήλωση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί Έλληνα κατηγορούμενο, στη δικογραφία υπάρχει βίντεο που δείχνει μόνο έναν δράστη και το θύμα το οποίο φαίνεται να δέχεται από πίσω τη μοιραία μαχαίρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x