Επικαιρότητα

Νέα αυτοκτονία – σοκ στην Κρήτη: Άφησε δυο σημειώματα και τράβηξε τη σκανδάλη

Ένας 90χρονος άνδρας λίγο μετά τις 8 το βράδυ πήρε την καραμπίνα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Μουδιασμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία του δήμου Πλατανιά στα Χανιά εξαιτίας της αυτοκτονίας που σημειώθηκε χθες σε χωριό της περιοχής.

Σύμφωνα με το cretapost, ένας 90χρονος άνδρας λίγο μετά τις 8 το βράδυ πήρε την καραμπίνα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η κίνησή του έγινε αντιληπτή από τους οικείους του που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε σε κρίσιμη κατάσταση τον ηλικιωμένο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων.

Δυστυχώς, τα τραύματα που έφερε ο 90χρονος στο κεφάλι ήταν σοβαρά με αποτέλεσμα να υποκύψει και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος σκεφτόταν εδώ και καιρό να βάλει τέλος στην ζωή του ενώ είχε αφήσει δύο σημειώματα που απευθύνονταν σε μέλη της οικογένειάς του εξηγώντας του λόγους που προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x