Επικαιρότητα

Νέα εμφάνιση με την 9χρονη κόρη του έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Σε μία σπάνια οικογενειακή... έξοδο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν πήγε με την μικρή Γιου Αε και την γυναίκα του, Ri Sol Ju, σε επίσημο γεύμα για την 75η επέτειο της ίδρυσης του στρατού της Βόρειας Κορέας.

Νέα εμφάνιση με την 9χρονη κόρη του έκανε χθες ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Σε μία σπάνια οικογενειακή... έξοδο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν πήγε με την μικρή Ju Ae (Γιου Αε) – το μεγαλύτερο από τα 3 παιδιά που εικάζεται ότι έχει - και την γυναίκα του, Ri Sol Ju, σε επίσημο γεύμα, για την 75η επέτειο της ίδρυσης του στρατού της Βόρειας Κορέας.

Ο Κιμ έχει παρουσιάσει τους τελευταίους μήνες αρκετές φορές την κόρη του και η χθεσινή εμφάνισή της ίσως είναι ένα ακόμα σημάδι ότι η Γιου Αε προετοιμάζεται για διάδοχός του.



Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρουσίασε για πρώτη φορά την κόρη του τον Νοέμβριο του 2022, όταν παρακολούθησαν μαζί την εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.

Όπως και τότε, και στις επόμενες εμφανίσεις τους, έτσι και χθες, πατέρας και κόρη πόζαραν στους φωτογράφους χαμογελαστοί και περπατούσαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Γενικά, η προωσπική ζωή του Κιμ καλύπτεται από μυστήριο και δεν δίνεται καμμία πληροφορία. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παντρεύτηκε το 2009 και πιστεύεται ότι είναι πατέρας τριών παιδιών - δύο κοριτσιών και ενός αγοριού.

Η ηλικία της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι άγνωστη: το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA) να αναφέρεται σε αυτήν ως «η αγαπημένη κόρη» χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Γιού Άε είναι 12-13 ετών, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που λένε ότι θα μπορούσε να είναι 9 ετών.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x