Επικαιρότητα

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τη μάνα μου, σκότωσα τους δαίμονες», τα πρώτα λόγια του 17χρονου

Η 54χρονη μητέρα του παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο «Γεννήματα», ενώ φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στο στήθος.

«Σκότωσα τη μάνα μου, σκότωσα τους δαίμονες» ήταν τα πρώτα λόγια του 17χρονου που μετά από άγριο τσακωμό με την μητέρα του την μαχαίρωσε με αιχμηρό αντικείμενο σήμερα το πρωί στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις γειτόνων, οι οποίοι κάλεσαν και την αστυνομία μετά το αιματηρό περιστατικό, ο ανήλικος σε κατάσταση σοκ γεμάτος αίματα και γυμνός από την μέση και πάνω, αφού χτύπησε άγρια την μητέρα του κινήθηκε επί της Νικολάου Πλαστήρα φωνάζοντας πως σκότωσε την μητέρα του, ενώ έκανε λόγο και για δαίμονες.

«Τον είδα γυμνό να φωνάζει κάτι ακαταλαβίστικα για δαίμονες και κατάλαβα πως είχε κάνει κακό στη μητέρα του γιατί πολύ συχνά είχαν εντάσεις και τσακωμούς» λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση του ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τους γείτονες δεν ήταν πρώτη φορά που από το διαμέρισμα τους ακούγονταν φωνές και καυγάδες, ενώ ο 17χρονος φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά νοητικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Η 54χρονη μητέρα του παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται στο «Γεννήματα», ενώ φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και στο στήθος.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x