Επικαιρότητα

Νέα υπόθεση προστίμου σε γιαγιά που πουλούσε τερλίκια - Τι ζητάει η 82χρονη

Στην περίπτωση της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδη η ΑΑΔΕ ακύρωσε το πρόστιμο των 2,5 χιλιάδων ευρώ που της είχε επιβληθεί υπηρεσιακώς.

Έκκληση στις αρμόδιες αρχές να σβήσουν το πρόστιμο των 13.000 ευρώ που της επιβλήθηκε πριν από πέντε χρόνια όταν συνελήφθη από αστυνομικούς στην πλατεία Αριστοτέλους να πουλά τερλίκια απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ η 82χρονη σήμερα Μαρία Κουμπάτοβα, ομογενής από την Ρωσία και η κόρη της.

Η 82χρονη ζητάει από το κράτος να βοηθήσει να διαγραφεί το πρόστιμο για να μην αφήσει χρέος στα παιδιά της.

Η ίδια παίρνει 200 ευρώ από την πρόνοια δίνει 170 ευρώ στο ενοίκιο και της μένουν 30 ευρώ για να βγάλει το μήνα.

Στο πρώτο δικαστήριο που έγινε η κα Κουμπάτοβα δεν δικαιώθηκε ενώ στο δεύτερο δικαστήριο δικαιώθηκε.

Στην περίπτωση της 90χρονης Σουζάνας Ηλιάδη που έχει γίνει γνωστή στο πανελλήνιο από την περιπέτειά της ως «η γιαγιά με τα τερλίκια» η ΑΑΔΕ ακύρωσε το πρόστιμο των 2,5 χιλιάδων ευρώ που της είχε επιβληθεί υπηρεσιακώς.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x