Επικαιρότητα

Νεαρός οπαδός ένας από τους δράστες της ενέδρας σε ΙΧ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου οπαδού που κατηγορείται πως συμμετείχε σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε περί τα τέλη Μαρτίου 2021 στην περιοχή Χαριλάου.

Δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου οπαδού που κατηγορείται πως συμμετείχε σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε περί τα τέλη Μαρτίου 2021 στην περιοχή Χαριλάου σχηματίστηκε από τις αρχές.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορές και νομοθεσία περί αθλητισμού με βάση τα στοιχεία που συνέλεξαν εναντίον του αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης.

Η επίθεση είχε γίνει σε βάρος ενός 36χρονου, που βρισκόταν εντός του οχήματός του μαζί με άλλα δύο άτομα, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και φθορές στο εν λόγω όχημα.

Ο φερόμενος ως δράστης και οι φίλοι του είχαν μεταβεί στην περιοχή από άλλο σημείο της Θεσσαλονίκης ψάχνοντας οπαδούς αντίπαλης ομάδας για επεισόδια. Αφού σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος, τον χτύπησαν παρότι ο ίδιος αρνήθηκε πως έχει οποιαδήποτε σχέση με τα οπαδικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x