Επικαιρότητα

Νεκρή 44χρονη Πατρινή που παρασύρθηκε από μηχανάκι στην Αθήνα

Ο οδηγός του δικύκλου την εγκατέλειψε σε ημιθανή κατάσταση και εξαφανίστηκε - Η οικογένειά της δώρισε τα όργανά της, προκειμένου να σωθούν άλλοι άνθρωποι
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Tραγικός θάνατος για Πατρινή στην Αθήνα, η οποία παρασύρθηκε από μηχανάκι έξω από κινηματογράφο, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Πρόκειται για την Χριστίνα Σπαγαδώρου – Αρχοντάκη, 44 χρόνων, σύζυγο και μητέρα δύο μικρών παιδιών, της Σοφίας και της Βασιλικής.

Ο σύζυγός της Ανδρέας Αρχοντάκης, επίσης Πατρινός, υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία.
Η 44χρονη Χρυσούλα είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ζαβλάνι.

Ο οδηγός του δικύκλου την εγκατέλειψε σε ημιθανή κατάσταση και εξαφανίστηκε.

Η άτυχη 44χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν υπήρχαν ελπίδες να ανακάμψει.

Η οικογένειά της, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, δώρισε τα όργανά της, προκειμένου να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x