Επικαιρότητα

Νεκρός εντοπίστηκε ο ηθοποιός Frank Vallelonga

Η σορός του 60χρονου ηθοποιού βρέθηκε έξω από ένα εργοστάσιο παραγωγής λαμαρίνας νωρίς το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.

Νεκρός εντοπίστηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ο γνωστός ηθοποιός Frank Vallelonga Jr.

Η σορός του 60χρονου ηθοποιού βρέθηκε έξω από ένα εργοστάσιο παραγωγής λαμαρίνας νωρίς το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα, ωστόσο όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μετέδωσε η New York Post.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή του Μπρονξ γύρω στις 4 το πρωί της Δευτέρας.

Σπεύδοντας στο σημείο εντόπισε τον Vallelonga αναίσθητο και χωρίς εμφανή τραύματα.

Ο ηθοποιός ήταν ευρέως γνωστός για την συμμετοχή του στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Green Book» και ήταν ο γιος του «Tony Lip», τον οποίο ενσάρκωσε ο Βίγκο Μόρτενσεν στην εν λόγω ταινία.

Ακόμη, είχε παίξει στο The Birthday Cake, Τhe Gravesend ενώ είχε εμφανιστεί και στην δημοφιλή σειρά Sopranos.

Ο Vallelonga στην ταινία υποδύθηκε τον ρόλο του θείου του Rudy Vallelonga.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει νεκροψία/νεκροτομή με τις αρχές να έχουν ξεκινήσει ήδη την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Ήδη μάλιστα έχουν προχωρήσει σε μια σύλλληψη, αυτή του 35χρονου Steven Smith, ο οποίος κατηγορείται για απόκρυψη του πτώματος του ηθοποιού.

Πηγή: ΝEW YORK POST

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x