Επικαιρότητα

Συγκλόνισε ο Νικ Κάνον: Ανακοίνωσε on air τον θάνατο του 5 μηνών γιου του από καρκίνο στον εγκέφαλο

Ο Κάνον ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξηγούσε την ιατρική κατάσταση του γιου του.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο παρουσιαστής, Νικ Κάνον, ο οποίος χθες μέσα από την εκπομπή του ανακοίνωσε ότι ο 5 μηνών γιος του, Ζεν, πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο το Σαββατοκύριακο.

Ο Κάνον ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξηγούσε την ιατρική κατάσταση του γιου του.

«Πάντα παρατηρούσα ότι είχε βήχα και έτσι ήθελα να το ελέγξω», ανέφερε.

«Είχε αυτή την πραγματικά ενδιαφέρουσα αναπνοή, και όταν ήταν 2 μηνών παρατήρησα... ότι είχε και αυτό το ωραίο κεφάλι. Το ονόμασα κεφαλή Cannon», είπε. "Δεν σκεφτήκαμε τίποτα γι 'αυτό. Αλλά ήθελα να τον πάω στο γιατρό για το ιγμόρειο και την αναπνοή του. Πιστεύαμε ότι θα ήταν εξέταση ρουτίνας», πρόσθεσε. 

Όταν πήγαν στον γιατρό, διαπίστωσαν ότι είχε αρχίσει να συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του και ανακάλυψαν έναν όγκο που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση για την παροχέτευση του υγρού.



Η κατάσταση του Ζεν επιδεινώθηκε γύρω από την Ημέρα των Ευχαριστιών.

«Η διαδικασία επιταχύνθηκε. Τελικά, ήταν καρκίνος στον εγκέφαλο. Ο όγκος άρχισε να αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα», είπε ο Κάνον.

Περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές μαζί του ανέφερε ότι «αυτό το Σαββατοκύριακο, έκανα μια προσπάθεια να περάσω πιο ποιοτικό χρόνο με τον Ζεν. Ξυπνήσαμε την Κυριακή ... και πήγαμε στον ωκεανό μαζί του», σημείωσε. Έπειτα, όπως είπε, μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στο αεροδρόμιο για να γυρίσει στη δουλειά, όμως έκανε αναστροφή και επέστρεψε πίσω, ώστε να μπορέσει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί του.



«Όχι μόνο είδαμε τον ήλιο να ανατέλλει, αλλά τον είδαμε και να δύει», είπε ο Κάνον που αφιέρωσε ην εκπομπή του στον γιο του. 

Ο Κάνον κυριεύτηκε από συγκίνηση καθώς περιέγραψε ότι κρατούσε το Ζεν για τελευταία φορά.

Σημειώνεται ότι ο Ζεν ήταν το έβδομο παιδί του Κάνον, το οποίο απέκτησε με το μοντέλο Αλίσα Σκοτ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x