Επικαιρότητα

«H κρίση αυτή μπορεί να διαρκέσει πολύ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», δηλώνει ο Ντράγκι

«Σε ό,τι αφορά τις κυρώσεις, είμαστε ευθυγραμμισμένοι με Γαλλία, Γερμανία και ΕΕ. Να δείξουμε αποφασιστικότητα, να είμαστε ενωμένοι και να επαναλάβουμε την υποστήριξή μας στην Ουκρανία», τόνισε
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

O Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, στην παρέμβασή του στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των ηγετών της G7, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κρίση αυτή μπορεί να είναι μακρά και όλοι πρέπει να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για το ότι μοιράστηκε με τους συμμάχους τις πληροφορίες που είχε τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το πακέτο κυρώσεων που επεξεργάσθηκε.

«Σε ό,τι αφορά τις κυρώσεις, είμαστε απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με τη Γαλλία, τη Γερμανία και την ΕΕ. Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα, να είμαστε ενωμένοι και να επαναλάβουμε, σε κάθε δυνατή ευκαιρία, την πλήρη υποστήριξή μας στην Ουκρανία», τόνισε ο Μάριο Ντράγκι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x